Betrokken | Samenwerken op basis van vertrouwen

Kennis en ervaring

 

Een jong bureau met vertrouwde gezichten!

Door de bundeling van de kennis en jarenlange ervaring van Henk Wegkamp en Willem Dantuma is eind 2010 een daadkrachtig bureau ontstaan, waarin een hoog kwaliteitsniveau wordt nagestreefd.

Henk Wegkamp heeft veel ervaring in het uitvoeren van risico-analyses, kwaliteitscontroles en schade-onderzoek op bouwtechnisch gebied. Economisch-, energetisch ontwerpen is eveneens een belangrijk deel gaan uitmaken van zijn werkzaamheden. Ook ontwikkelt Henk (projectgerichte-) scholingstrajecten en publiceert hij regelmatig in vakbladen.

Willem Dantuma heeft zich gespecialiseerd in de bouwtechniek, in de meest brede zin van het woord. In de projecten adviseert en ontwerpt hij met respect en aandacht voor zowel esthetische, economische als uitvoeringstechnische aspecten. Daarnaast brengt Willem een jarenlange managementervaring in, opgedaan als directie-voorzitter bij een middelgroot ingenieursbureau.

Zowel Henk als Willem hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en hebben hun krachten gebundeld in Dantuma-Wegkamp.

Dantuma-Wegkamp bestaat uit een team van betrokken medewerkers en is in de voormalige Gasfabriek aan de Gasgracht 3h te Meppel gevestigd: "Een voormalige industriële locatie, die is omgetoverd tot een inspirerende plek om te werken en te vertoeven".

Voor de komende jaren zetten wij in op een gestage groei, waarbij wij de meerwaarde van het overdisciplinaire karakter van ons bureau graag inbrengen in uw projecten.

Daar staan we voor! 

Het team

 

 • Bouwen doe je niet alleen. Bouwen doe je samen. Met de huidige regelgevingen en de complexiteit ervan is een team nodig. Een team met verschillende expertises en vaardigheden. Daarvoor is het onderwijs een belangrijke schakel. Investeer in de toekomst. Investeer in het onderwijs!
  Ashoti

  Daniel Ashoti

  constructeur/adviseur

 • Waar je vroeger één bouwmeester had, werk je nu met verschillende specialisten samen in een bouwteam. Het is dan wel belangrijk dat er generalisten aanwezig zijn die de link kunnen leggen tussen de verschillende specialisten met hun diensten en producten.
  Bosma

  Edwin Bosma

  modelleur

 • Een goede constructieve structuur is de basis voor elk gebouw. De constructie bepaalt in hoge mate wat een gebouw de gebruikers - nu en in de toekomst - te bieden heeft. Laten we de trots weer terugbrengen in ons mooie vak en voor kwaliteit gaan!
  Dantuma

  Willem Dantuma

  directeur/adviseur

 • Dubovci

  Ergyn Dubovci

  adviseur

 • Foldesi

  Janos Foldesi

  modelleur

 • Elke dag is een nieuwe dag om te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Door samen te werken en kennis te delen komen we verder en wordt het werk leuker. Vele handen maken licht werk (en leuker).
  Hol

  Matthijs Hol

  constructeur

 • Huigen

  Storm Huigen

  junior modelleur

 • Klink

  Arjan Klink

  modelleur

 • Nieuwe dingen leren maakt iedereen blij! Door nauw samen te werken met verschillende disciplines wordt constant kennis overgedragen naar elkaar en dat maakt het werk veel leuker. Verschillende denkwijzen leiden tot uitvindingen, innovaties en vernieuwing. Blijf (van elkaar) leren!
  Medeiros

  Daniel Medeiros

  junior constructeur/modelleur

 • dd
  Möhlmann

  Stephan Möhlmann

  constructeur/modelleur

 • Renders

  Willem-Jan Renders

  junior bouwfysicus/modelleur

 • Spoel

  Martijn van der Spoel

  modelleur

 • Tiel

  Jeroen Tiel

  bouwfysicus

 • Bouwen Is Meedenken. De koppen bij elkaar steken en samen een bouwproces voltooien. Gebruik elkaars expertise en bouw met duurzaamheid voor ogen. Van modelleren tot controleren, van creëren tot produceren. Laten we BIMMEN!
  Vlieg

  Michiel Vlieg

  bouwfysicus

 • Een goed begin is het halve werk! Een oud en wijs spreekwoord. Goed beginnen is samenwerken en meer energie steken in voorbereiding en begeleiding van projecten. Met meer kwaliteit, minder frustratie, meer onderling vertrouwen, minder faalkosten en meer rendement. Gewoon doen dus!
  Wegkamp

  Henk Wegkamp

  directeur/adviseur

Deel uitmaken van ons team?

Wij hebben de volgende vacatures:


Ervaren bouwkundig REVIT-modelleur - HBO-niveau

Je hebt een aantal jaren ervaring in het bouwkundig modelleren met REVIT en bent goed op de hoogte van het Bouwbesluit? Je weet van BIMMEN en bent in staat om projecten zelfstandig op te pakken? Wij bieden je een werkplek, waarin je je verder kunt ontwikkelen in projecten waar BIMMEN verder gaat dan 3D.

Heb je interesse en wil je meer info? Neem contact op of stuur je cv in!

'Startend allround constructeur - HBO-niveau'

Je hebt je opleiding bouwkunde of civiel op HBO-niveau (bijna) afgerond, interesse in het constructieve vak en de capaciteiten om opgeleid te worden tot allround constructeur van gebouwconstructies? Wij bieden je een interessante werkplek en de mogelijkheid om de opleiding Master in Structural Engineering te gaan volgen. Deze deeltijdopleiding aan de Hogeschool van Amsterdam leidt je op tot allround constructeur van beton-, staal-, hout-, steen- en funderingsconstructies specifiek voor gebouwen.

Heb je interesse en wil je meer info? Neem contact op of stuur je cv in!

'Allround constructeur - HBO+-niveau'

Als je al een aantal jaren relevante werkervaring hebt als allround constructeur en een volgende stap wilt maken, bieden wij je een interessante werkplek binnen een gedreven team, waarin je aan de slag gaat met uiteenlopende gebouwconstructies. Wij pakken de projecten zoveel mogelijk integraal op, zodat je ook in aanraking komt met andere facetten van het bouwen. Wij verwachten technische diepgang, creativiteit en passie voor het vak van constructeur en bieden een veelzijdige functie met toekomstperspectief.

Heb je interesse en wil je meer info? Neem contact op of stuur je cv in!

'Stageplek'

Wij bieden doorlopend aan één stagiair op HBO-niveau en één stagiair op MBO-niveau de mogelijkheid om ervaring op te doen in het vakgebied. Je kunt rekenen op een goede begeleiding en een werkomgeving waarin je veel kennis en ervaringen kunt opdoen. Informeer naar de mogelijkheden of stuur je motivatie + cv naar info@dantumawegkamp.nl 

Heb je interesse in een andere functie binnen ons bureau? Stuur dan een open sollicitatie. Je krijgt altijd een reactie terug!