Betrokken | Samenwerken op basis van vertrouwen

Kennis en ervaring

 

Een jong bureau met vertrouwde gezichten!

Door de bundeling van de kennis en jarenlange ervaring van Henk Wegkamp en Willem Dantuma is eind 2010 een daadkrachtig bureau ontstaan, waarin een hoog kwaliteitsniveau nagestreefd wordt.

Henk Wegkamp heeft veel ervaring in het uitvoeren van risicoanalyses, kwaliteitscontroles en schadeonderzoek op bouwtechnisch gebied. Economisch-, energetisch ontwerpen is eveneens een belangrijk deel gaan uitmaken van zijn werkzaamheden. Ook ontwikkelt Henk (projectgerichte-) scholingstrajecten en publiceert hij regelmatig in vakbladen.

Willem Dantuma heeft zich gespecialiseerd in de bouwtechniek, in de meest brede zin van het woord. In de projecten adviseert en ontwerpt hij met respect en aandacht voor zowel esthetische, economische als uitvoeringstechnische aspecten. Daarnaast brengt Willem een jarenlange managementervaring in, opgedaan als directie-voorzitter bij een middelgroot ingenieursbureau.

Zowel Henk als Willem hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en hebben hun krachten gebundeld in Dantuma-Wegkamp.

Dantuma-Wegkamp bestaat uit een team van betrokken medewerkers en is gevestigd in de voormalige Gasfabriek aan de Gasgracht 3h te Meppel: Een voormalige indrustriële locatie, die omgetoverd is tot een inspirerende plek om te werken en te vertoeven.

Voor de komende jaren zetten wij in op een gestage groei, waarbij wij de meerwaarde van het over-disciplinaire karakter van ons bureau graag inbrengen in uw projecten.

Daar staan we voor! 

Het team

 

 • Bouwen doe je niet alleen. Bouwen doe je samen. Met de huidige regelgevingen en de complexiteit ervan is een team nodig. Een team met verschillende expertises en vaardigheden. Daarvoor is het onderwijs een belangrijke schakel. Investeer in de toekomst. Investeer in het onderwijs!
  Ashoti

  Daniel Ashoti

  constructeur/modelleur

 • Bouwen is samenwerken. Samenwerken aan kwalitatieve en duurzame projecten, door gebruik te maken van elkaars deskundigheid. Een doordacht ontwerp en goede uitvoering kan de energievraag van gebouwen terugbrengen. Samen bouwen aan een energiezuinige toekomst!
  Berg

  Jurn van den Berg

  modelleur/bouwfysicus

 • Boer

  Peter Boer

  constructeur/modelleur

 • Waar je vroeger één bouwmeester had, werk je nu met verschillende specialisten samen in een bouwteam. Het is dan wel belangrijk dat er generalisten aanwezig zijn die de link kunnen leggen tussen de verschillende specialisten met hun diensten en producten.
  Bosma

  Edwin Bosma

  modelleur/constructeur

 • Een goede constructieve structuur is de basis voor elk gebouw. De constructie bepaalt in hoge mate wat een gebouw de gebruikers - nu en in de toekomst - te bieden heeft. Laten we de trots weer terugbrengen in ons mooie vak en voor kwaliteit gaan!
  Dantuma

  Willem Dantuma

  directeur/adviseur

 • Eerst denken dan doen! Dat is mijn motto. Met alle partijen zorgen voor een goede voorbereiding door gebruik te maken van elkaars expertise en 3D modellen. Zo de knelpunten in een vroeg stadium constateren en oplossen, met als gevolg minder faalkosten en meer kwaliteit!
  Glass

  Tom Glass

  constructeur/adviseur

 • Elke dag is een nieuwe dag om te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Door samen te werken en kennis te delen komen we verder en wordt het werk leuker. Vele handen maken licht werk (en leuker).
  Hol

  Matthijs Hol

  modelleur

 • Medeiros

  Daniel Medeiros

  constructeur/modelleur

 • Een positieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de processen binnen het team van Dantuma-Wegkamp, dat is mijn doel! De variatie in het werk ervaar ik als zeer prettig en samen met een zeer goed gemotiveerd en gekwalificeerd team ben ik u graag van dienst.
  Pater

  Roelina Pater

  secretaresse

 • Bouwen Is Meedenken. De koppen bij elkaar steken en samen een bouwproces voltooien. Gebruik elkaars expertise en bouw met duurzaamheid voor ogen. Van modelleren tot controleren, van creëren tot produceren. Laten we BIMMEN!
  Vlieg

  Michiel Vlieg

  bouwfysicus/modelleur

 • Een goed begin is het halve werk! Een oud en wijs spreekwoord. Goed beginnen is samenwerken en meer energie steken in voorbereiding en begeleiding van projecten. Met meer kwaliteit, minder frustratie, meer onderling vertrouwen, minder faalkosten en meer rendement. Gewoon doen dus!
  Wegkamp

  Henk Wegkamp

  directeur/adviseur

 • Zee

  Paula Zee

  stagiair

Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Mocht je interesse hebben in een functie bij ons bureau, dan kun je een open sollicitatie (motivatie + cv) insturen. Wij geven altijd een terugkoppeling op je sollicitatie en zullen, bij geschiktheid, je motivatie + cv in ons bestand opnemen.

Binnen ons team bieden wij aan één stagiair op HBO-niveau en één stagiair op MBO-niveau de mogelijkheid om ervaring op te doen. Je kunt rekenen op een goede begeleiding en een werkomgeving waarin je veel kennis en ervaringen kunt opdoen. Informeer naar de mogelijkheden.

Als je interesse hebt, kun je een motivatie + cv insturen.