Congres NulNu 2015, maandag 1 juni, Jaarbeurs Utrecht

  • Congres NulNu 2015, maandag 1 juni, Jaarbeurs Utrecht
    Congres NulNu 2015, maandag 1 juni, Jaarbeurs Utrecht
     
12 May 2015

Op maandag 1 juni 2015 organiseren DNA in de Bouw en Jaarbeurs het NulNu congres 2015. Met het motto ‘Grip op de horizon’ verhelderen vooraanstaande organisaties het speelveld en presenteren gereedschap om zeer energiezuinig te ontwerpen en bouwen.

Deelnemende partners zijn Platform31, SBRCURnet, ISSO, VNG, RVO, RWS, provincie Gelderland en de gemeenten Arnhem en Nijmegen. 

Op het congres wordt de NZEB-tool geïntroduceerd die gebouwprestaties integraal en exact doorrekent. Deze onafhankelijke rekentool maakt energieprestaties nauwkeurig voorspelbaar, zodat bouwers aan bewoners garanties kunnen geven op het werkelijk verbruik.  

Het congres NulNu2015 is het platform waar opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, leveranciers en uitvoerende partijen elkaar treffen. 

Samenwerking van een groot aantal partners waarborgt een boeiend en breed gedragen programma. Wie het laatste nieuws wil horen over energieneutraal bouwen en handvatten wil krijgen voor zijn eigen aanpak, mag dit congres niet missen! 

Op de informatie-markt informeren  wij u graag over onze integrale aanpak van projecten en de door ons ontwikkelde economisch-, engergetische analyase, die gebasseerd is op de NZEB-tool.

Klik hier voor het volledige programma.