Samen 'Nul op de meter' realiseren!

  • Samen 'Nul op de meter' realiseren!
    Samen 'Nul op de meter' realiseren!
     
10 April 2015

Zonder een intensieve samenwerking geen 'Nul op de meter'!

Vanaf 1 januari 2015 mogen woningbezitters (renovatie) en woningkopers (nieuwbouw) € 25.000 extra lenen als ze kiezen voor een nul op de meter woning. Er moet dan wel een garantie afgegeven worden, dat de woning voldoet aan de gestelde prestaties.

De verwachting is dat de markt voor nul op de meter huishoudens zal groeien. Technisch kan het, maar de ervaring leert dat nul op de meter alleen haalbaar is als er slim wordt samengewerkt door alle partijen in het bouwproces. Dit vraagt om de juiste aanpak.

Ons bureau heeft de kennis en ervaring om gericht en effectief te adviseren en energetisch te ontwerpen, waarbij wij 'out of the box' denken, als dat nodig is. Een mooi voorbeeld van een nul op de meter project, waarbij 'out of the box' gedacht is, is het project 39 starters-woningen in het plan Groevenbeek te Ermelo.

Henk Wegkamp heeft in het kader van diverse bijeenkomsten van BouwLokalen over het thema 'Nul op de meter' op dinsdag 14 april 2015 in Drachten een presentatie gegeven. Klik hier voor meer info.

BouwLokalen zijn praktische, gratis, bijeenkomsten door heel Nederland. Met praktijkgerichte presentaties wordt u in een korte tijd, op een toegankelijke manier up-to-date gebracht over een specifiek en actueel onderwerp in de bouw.