Veel aanloop bij OPEN HUIS

 • Veel aanloop bij OPEN HUIS
  Veel aanloop bij OPEN HUIS
   
 • Veel aanloop bij OPEN HUIS
  Veel aanloop bij OPEN HUIS
   
 • Veel aanloop bij OPEN HUIS
  Veel aanloop bij OPEN HUIS
   
22 June 2013

Op 22 juni hebben ruim 300 mensen gebruik gemaakt van de uitnodiging om de Gasfabriek in Meppel te bezoeken en kennis te maken met de in het markante gebouw gehuisveste bedrijven. Direct vanaf 10:00 uur werden er al groepen mensen door het gebouw rondgeleid en dat liep door tot 16:00 uur.

De hele dag door was er een gezellige drukte en waren er diverse activiteiten en demonstraties door het gehele gebouw heen. 

Door ons werd een luchtdichtheidstest in de praktijk gedemonstreerd. Een afgesloten kantoorruimte werd met een ventilator op een overdruk gebracht. Door vervolgens rook in te blazen werden de aanwezige luchtlekken goed zichtbaar. Voor de bezoekers werd het doel van een luchtdichtheidstest op deze manier direct inzichtelijk.

Daarnaast hadden wij een korte doorlopende presentatie gemaakt met voorbeelden van het inzetten van thermografie voor het opsporen van thermische- of luchtlekken.

Ook was er veel interesse voor ons 3D-BIM-tekenwerk. Onze medewerkers lieten op hun werkplek zien hoe het 3D-tekenwerk in de praktijk ingezet kan worden en welke meerwaarde de door ons opgezette modellen opleveren.

Veel bezoekers waren verrast door de innovaties voor de bouwsector die bij ons op kantoor in de praktijk gebracht worden. En dat is goed voor de beeldvorming van een sector die over het algemeen nog steeds als behoudend in de markt bekend staat.