Wij zoeken extra handjes!

  • Wij zoeken extra handjes!
     
13 December 2017

Wij hebben momenteel drie vacatures openstaan: 

'Startend bouwkundig constructeur' 

Wij hebben ruimte voor een startend bouwkundig constructeur. Je hebt je opleiding op HBO-niveau (bijna) afgerond en interesse om opgeleid te worden tot allround bouwkundig constructeur. Wij bieden je een interessante werkplek, waarin je je talent verder kunt ontwikkelen. Je draait enkele dagen per week in het veld mee als constructeur in een gemotiveerd team dat inspecties uitvoert in het aardbevingsgebied Groningen. De andere dagen ben je op kantoor en kom je in aanraking met een diversiteit aan constructies en leer je stap-voor-stap om de toegepaste mechanica en materiaalkunde toe te passen. Hoe mooi is dat!

'Bouwkundig constructeur'

Als je al een aantal jaren relevante werkervaring hebt en je bezig bent met een post-HBO-opleiding om opgeleid te worden tot allround bouwkundig constructeur (of deze al afgerond hebt), ben je bij ons van harte welkom! Wij bieden je een interessante werkplek binnen een gedreven team, waarin je aan de slag gaat met uiteenlopende (van klein tot groot, van eenvoudig tot complex) bouwkundige constructies. Wij pakken de projecten zoveel mogelijk integraal op, zodat je ook in aanraking komt met andere facetten van het bouwen. Kijk maar eens goed op onze website en ervaar onze veelzijdigheid. Pak je kans en solliciteer!

'Bouwtechnisch modelleur/Bouwfysicus'

Wij bieden je een interessante functie op HBO-niveau, waarin je met diverse aspecten van het ontwerpen en uitwerken in aanraking zult komen. Als bouwtechnisch modelleur werk je met 3D-Revit en breng je je bouwtechnische kennis in. Als bouwfysicus ga je aan de slag met de PHPP en ontwikkel je goede energetische concepten, die vertaalt kunnen worden in BENG en NOM. Je voert ook luchtdichtheidsmetingen uit, zodat je ook in de praktijk veel kennis krijgt over luchtdichtheidsaspecten. Een veelzijdige functie met veel mogelijkheden!

Heb je interesse in een functie binnen ons bureau? Dan nodigen wij je van harte uit om je sollicitatie (motivatie + cv) te sturen naar info@dantumawegkamp.nl. Wij geven altijd een gemotiveerde terugkoppeling en zien ernaar uit om in contact te komen.