Kennisportaal regio Zwolle/Genemuiden officieel van start gegaan!

  • Kennisportaal regio Zwolle/Genemuiden officieel van start gegaan!
    Kennisportaal regio Zwolle/Genemuiden officieel van start gegaan!
     
10 June 2015

Op 10 juni jl. vond de startbijeenkomst plaats van het Kennisportaal te Genemuiden. Het Kennisportaal faciliteert het opleidingsaanbod voor de bouw en installatietechniek in de regio Zwolle/Genemuiden.

Het Kennisportaal richt zich speciaal op duurzaam vakmanschap en biedt opleidingen en trainingen aan op verzoek van het bedrijfsleven. Het Kennisportaal faciliteert bij- en omscholingen voor medewerkers in de bouw en installatietechniek die al een vakdiploma op zak hebben op basis van een BBL-traject. Hiermee kan goed aangesloten worden op innovatieve ontwikkelingen in zowel de bouw als de installatietechniek.

De voorzitter van UNETO-VNI, Titia Siertsema, verzorgde een bijdrage aan de bijeenkomst met een lezing over de cruciale rol van innovatie. Titia Siertsema ondertekende namens de installatiebranche het Nationaal Energieakkoord en is zich ervan bewust dat onderwijs en scholing van groot belang zijn om de doelstellingen van dit akkoord te kunnen halen.

Tijdens de goed bezochte startbijeenkomst leidde Henk Wegkamp een workshopronde met als thema: 'Gezond, duurzaam en betaalbaar wonen!'

Door Theo Ockhuijsen werd een workshopronde geleid met als thema: 'Ondernemen is bewegen: Alles is energie!'

Klik hier voor meer info over het Kennisportaal